Είσοδος/Δίδακτρα

Η ιατρική εκπαίδευση είναι ένας ιδιαίτερα σεβαστός και ικανοποιητικός τομέας που απαιτεί αφοσίωση, πάθος και αφοσίωση. Πριν καν σκεφτούν την εισαγωγή και τα δίδακτρα, οι επίδοξοι φοιτητές ιατρικής πρέπει να προετοιμαστούν για τις αυστηρές ακαδημαϊκές και κλινικές απαιτήσεις ενός προγράμματος σπουδών ιατρικής. Η ιατρική εκπαίδευση περιλαμβάνει εκτεταμένα μαθήματα, πρακτική εκπαίδευση και κλινικές εναλλαγές για την ανάπτυξη των απαραίτητων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων για να γίνεις ικανός επαγγελματίας υγείας. Απαιτεί επίσης ισχυρή ικανότητα για επιστήμη, κριτική σκέψη και επίλυση προβλημάτων, καθώς και άριστες επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες. Οι υποψήφιοι φοιτητές ιατρικής θα πρέπει να ερευνήσουν και να κατανοήσουν διεξοδικά τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των ιατρικών προγραμμάτων, καθώς και να αξιολογήσουν προσεκτικά τις ικανότητές τους, τα κίνητρα και την ετοιμότητά τους να ξεκινήσουν αυτό το δύσκολο αλλά ικανοποιητικό ταξίδι.

 

To submit an application/expression of interest: applymeden@uth.gr

Application form

Πτυχίο Ιατρικής στην Αγγλική γλώσσα

Προϋποθέσεις εισαγωγής

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε αλλοδαπούς πολίτες που έχουν φοιτήσει τα δύο τελευταία χρόνια του Λυκείου σε ξένη χώρα (αλλά όχι στην Ελλάδα)

Πιστοποιητικό Απολυτηρίου Λυκείου ή Διεθνές Απολυτήριο

Προσωπική δήλωση ή αποτελέσματα του τεστ Cambridge Personal Style Questionnaire (CPSQ).

Συνέντευξη

Εισαγωγικό Τεστ (τεστ πολλαπλών επιλογών 60 ερωτήσεων, που λαμβάνεται διαδικτυακά, βασισμένο σε γνώσεις Βιολογίας, Χημείας και γενικών γνώσεων Γυμνασίου)

Οι υποψήφιοι που είναι κάτοχοι BMAT, MediTest-EU ή A-Levels με ελάχιστους βαθμούς AAB τουλάχιστον στη Χημεία, τη Βιολογία και οποιοδήποτε άλλο μάθημα εκτός των Αγγλικών, είναι
δεν απαιτείται να συμμετάσχει στο Εισαγωγικό Τεστ

Έγγραφα που απαιτούνται

Δελτίο ταυτότητας (χώρες ΕΕ) ή έγκυρο διαβατήριο (όλες οι χώρες)

Τίτλος αποφοίτησης Λυκείου (το πρωτότυπο έγγραφο επισυνάπτεται στην επίσημη μετάφραση)

Τελευταίο ακαδημαϊκό αντίγραφο 2 ετών (αντίγραφο πρωτότυπου εγγράφου επισυνάπτεται στην επίσημη μετάφραση στα αγγλικά)

Απόδειξη των αποτελεσμάτων των εξετάσεων αγγλικής γλώσσας (B2-IELTS όχι λιγότερο από τη ζώνη 6 συνολικά ή TOEFL με ελάχιστη βαθμολογία 79/120

Προσωπική δήλωση Ή απόδειξη συμμετοχής στο τεστ Cambridge Personal Styles Questionnaire (CPSQ)

Αποτελέσματα (αν υπάρχουν) εισαγωγικών εξετάσεων σε πανεπιστήμια της χώρας σας

Βιογραφικό (στα αγγλικά)

0
Διαθέσιμες θέσεις
Υπάρχει περιορισμένος αριθμός 40 διαθέσιμων θέσεων για διεθνείς φοιτητές και η εξασφάλιση μιας από αυτές τις πολυπόθητες θέσεις μπορεί να είναι μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή για την οποία είναι απίθανο να μετανιώσετε.
Επιλέγοντας να εγγραφείτε στο πρόγραμμα, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα μετασχηματιστικό εκπαιδευτικό ταξίδι που μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον σας με βαθείς και ουσιαστικούς τρόπους.

Πρόγραμμα Αγγλικών Πτυχίου Ιατρικής
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Σχολή Επιστημών Υγείας

Πτυχίο Ιατρικής στην Αγγλική γλώσσα

Δίδακτρα

12.000 € ανά Ακαδημαϊκό Έτος

Η πληρωμή των διδάκτρων χωρίζεται συνήθως σε δύο δόσεις, με την πρώτη πληρωμή να οφείλεται κατά την αποδοχή στο πρόγραμμα και τη δεύτερη πληρωμή να προγραμματίζεται για τις 15 Ιανουαρίου.

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο