Ακαδημαϊκή Ομάδα

Η ακαδημαϊκή ομάδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι αφοσιωμένη στην εκπαίδευση και κατάρτιση της επόμενης γενιάς επαγγελματιών υγείας. Η δέσμευσή τους για αριστεία στη διδασκαλία, την έρευνα και τη φροντίδα των ασθενών διασφαλίζει ότι οι μαθητές λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και οι ασθενείς λαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας.

karachalios theofilos

Καραχάλιος Θεόφιλος

Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής - Καθηγητής Ορθοπαιδικής

Ως Προϊστάμενος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με χαρά σας καλωσορίζω στο αξιότιμο ίδρυμά μας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετική εκπαίδευση, έρευνα και κλινική φροντίδα με τα υψηλότερα επιστημονικά πρότυπα.

Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύσουμε την επόμενη γενιά επαγγελματιών γιατρών και να τους παρέχουμε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για τη διάγνωση και την αποτελεσματική θεραπεία ασθενειών. Δίνουμε επίσης προτεραιότητα στην πρωτοποριακή έρευνα, σε συνεργασία με εθνικούς και διεθνείς εταίρους για την προώθηση της ιατρικής γνώσης και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της υγειονομικής περίθαλψης.

Ως φοιτητής ή μέλος του διδακτικού προσωπικού και του προσωπικού μας, διαδραματίζετε σημαντικό ρόλο στις προσπάθειές μας για την επίτευξη αυτών των στόχων. Σας ενθαρρύνω να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας εδώ, να επωφεληθείτε από τους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας και να συνεισφέρετε στην κοινότητά μας με ουσιαστικούς τρόπους.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως ακαδημαϊκό σας σπίτι. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με όλους σας για να προωθήσουμε την κοινή μας αποστολή.

zimpis aristides

Αριστείδης Ζήμπης

Αναπληρωτής πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής - Καθηγητής Ανατομίας

Είναι το προνόμιό μου να υπηρετήσω ως Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ελλάδα. Η σχολή μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικής εκπαίδευσης, έρευνας και κλινικής φροντίδας στους φοιτητές μας και στην ευρύτερη κοινότητα.

Ως Αντιπρύτανης, πρωταρχική μου εστίαση είναι η υποστήριξη των φοιτητών, του διδακτικού προσωπικού και του προσωπικού μας στην επίτευξη των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών τους στόχων. Δεσμεύομαι να δημιουργήσω ένα περιβάλλον που προωθεί την καινοτομία, τη συνεργασία και την αριστεία σε ό,τι κάνουμε.

Ενθαρρύνω όλους τους μαθητές μας να επωφεληθούν από τις πολλές ευκαιρίες που τους παρέχονται, συμπεριλαμβανομένων των ερευνητικών προγραμμάτων, των κλινικών εναλλαγών και των πρωτοβουλιών προσέγγισης της κοινότητας. Η σχολή μας αποτελείται από εμπειρογνώμονες παγκόσμιας κλάσης στους τομείς τους και είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους αποφοίτους μας για επιτυχία στην καριέρα τους.

Στους διδάσκοντες και το προσωπικό μας, εκφράζω τις ευχαριστίες μου για την αφοσίωσή σας και τη σκληρή δουλειά σας για την υποστήριξη της αποστολής μας. Η δέσμευσή σας για την αριστεία είναι αυτό που κάνει τη σχολή μας μία από τις καλύτερες στον κόσμο.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως ακαδημαϊκό σας σπίτι. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με όλους σας για να συνεχίσουμε να προάγουμε τους κοινούς μας στόχους.