Αίτηση

Ξεκινήστε την πορεία σας προς την επιτυχία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με μια αίτηση εισαγωγής. Το σύγχρονο και δυναμικό μας πρόγραμμα προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην ιατρική, προετοιμάζοντας τους φοιτητές για επιτυχημένες σταδιοδρομίες στον κλάδο της υγείας.

Για να υποβάλετε αίτηση, ελέγξτε τις ημερομηνίες λήξης και τις ώρες διεκπεραίωσης της αίτησης και υποβάλετε την αίτησή σας το συντομότερο δυνατό. Λάβετε υπόψη ότι πρόσθετες απαιτήσεις, όπως συνεντεύξεις ή οντισιόν, ενδέχεται να είναι απαραίτητες και θα σας ενημερώσουμε μέσω email.

Η σχολή μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή μιας εξαιρετικής μαθησιακής εμπειρίας, συνδυάζοντας τη θεωρητική γνώση με τις πρακτικές δεξιότητες και την πρακτική εκπαίδευση. Ως φοιτητής στο ίδρυμά μας, θα έχετε πρόσβαση σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τις πιο πρόσφατες ιατρικές τεχνολογίες, επιτρέποντάς σας να μάθετε σε ένα σύγχρονο και καινοτόμο περιβάλλον.

Ελάτε μαζί μας και κάντε το πρώτο βήμα προς μια ανταποδοτική καριέρα στην ιατρική. ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ και ξεκινήστε το ταξίδι σας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ EMAIL

APPLICATION

Κάνε τώρα την αίτηση σου στο Αγγλικό πρόγραμμα σπουδών της Ιατρικής

    elGreek
    Μετάβαση στο περιεχόμενο